ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Τα Κομμωτήρια Ioannis Hair Beauty Team θα σας μείνουν αξέχαστα !  Η νεανικότητα , η σιγουριά και η καλή περιποίηση των μαλλιών σας , με Μοναδικές στιγμές χαλάρωσης , δημιουργίας , ομορφιάς θα σας προσφέρουν μία αξέχαστη εμπειρία. Επίσης υπηρεσίες περιποίησης των νυχιών αλλά και του μακιγιάζ σας.
Με προτάσεις και νεανικό στυλ που εμπνέονται ανάλογα με το ύφος και το δικό σας total look, αλλάζουν το στυλ σας εμπνευσμένο ανάλογα με την προσωπικότητα και το μοναδικό ύφος της γυναίκας.
Ο IΩANNIS και οι συνεργάτες του βλέπουν κρίνουν δημιουργούν και σχεδιάζουν πάντα κάτι ανεπανάληπτο για εσάς.

Κατά την διάρκεια της εξελισσόμενης διαδρομής μας αναπτύξαμε πρωτοπόρες μεθόδους, καινοτόμες τεχνικές που αφήνουν τους επισκέπτες μας εξαιρετικά ικανοποιημένους και ενθουσιώδεις κάθε φορά που επισκέπτονται το χώρο μας. Κύριο μέλημα μας είναι το ενδιαφέρον προσωπικά και ξεχωριστά σε κάθε πελάτη μας και να ανταποκρινόμαστε πάντα στις ανάγκες του 100%! Σκοπός μας βασικός είναι το αποτέλεσμα της εκάστοτε τεχνικής υπηρεσίας μας είναι όχι μόνο το άρτιο τεχνικά και αισθητικά αποτέλεσμα μέχρι και την στιγμή που θα περάσει το κατώφλι της εξόδου μας ικανοποιημένος και χαμογελαστός, αλλά να εξακολουθεί να χαμογελά μέχρι και την επόμενη φορά που θα μας επισκεφτεί, χτίζοντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης εκατέρωθεν.

Αφεθείτε στα χέρια των μάστερ του είδους και με τις μεταμορφωτικές ικανότητες του επαγγέλματος θα σας αποδείξουν όλα τα μυστικά των χρωμάτων, μορφών και σχημάτων να σας αναδιαμορφώσουν την υφή την λάμψη και την ποιότητα των μαλλιών, υπό την σκέπη της υψηλής τεχνογνωσίας και αισθητικής, των εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων μας, του γούστου και την έμπνευση υπό την εξατομικευμένη ματιά σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός. Σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου, το χρώμα του δέρματος, τα διακριτικά χαρακτηριστικά, το ντύσιμο, το προσωπικό στυλ βάση της προσωπικότητάς σας και με φιλοσοφία μας μοναδική την παροχή προς εσάς συμβουλών ομορφιάς για διατήρηση του κουρέματος, του χτενίσματος και της περιποίησης γενικώς των μαλλιών σας εκτός κομμωτηρίου.

Σύμβολό μας η ομορφιά της απλότητας και της διαφορετικότητας…
• Μελέτη των τάσεων και των νέων τεχνικών, καθώς το γνωστικό αντικείμενο δεν μένει ποτέ στάσιμο και παρακολουθεί από κοντά ή και ακόμα προκαλεί νόρμες στην αλλαγή τους στις τρέχουσες επιταγές του στυλ

• Κάθε επισκέπτης αντιμετωπίζεται με επαγγελματισμό από όλους τους συνεργάτες μας, οι οποίοι , άρτια εκπαιδευμένοι, με εμπειρία και γνώση είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν με σεβασμό σε ένα περιβάλλον με ευχάριστη ατμόσφαιρα, υψηλή αισθητική και άνεση σε κάθε επίπεδο.

• Συνεχή μετεκπαίδευση και κατάρτιση για τους συνεργάτες μας, είτε με παρακολούθηση σεμιναρίων σε μεγάλα Ινστιτούτα ομορφιάς εσωτερικού και εξωτερικού, καθώς και την παρουσία τους σε μεγάλες επιδείξεις και shows.